SEO Оптимизация

При изработката на всеки вид Уеб Сайт се добавя модул за SEO оптимизиране, който помага за популяризирането на вашата дейност. SEO (search engine optimisation) е процес за подобряване на видимостта на даден Уеб Сайт за постигане на по-добри позиции в резултатите на търсачките. Някой от най-важните изисквания са:

  • Необходимо е времето за зареждане да бъде не по-бавно от 2-3 секунди. Доказано е, че в противен случай, голям процент от хората са склонни да подминат Вашият Уеб Сайт. Също така, Google алгоритмите за обхождане са настроени така че, ако времето за зареждане е повече те класират вашият сайт на по-задна страница.
  • Важно е по какъв начин ще бъдат съставени вашите страници и какви ключови думи ще бъдат включени. Вграденият от мен модул за SEO Ви оценява оптимизацията на дадена страница, като Ви показва какво трябва да подобрите. Това е така наречената вътрешна оптимизация.
  • Следващата важна стъпка е да регистрирате вашият Уеб Сайт в различни уеб портали, търсачки, сайтове или платени кампании. Това е добра реклама на вашата дейност, по този начин обхождащите машини на Google (crawlers), ще забележат вашият сайт на повече места и ще го поставят на по-челни позиции. Това е външна оптимизация.
  • След успешно класиране в търсачките е важно да променяте съдържанието си или да го променяте, за да може търсачките по-често да обхождат сайтът ви и да запази позицията си.
error: Съдържанието е защитено!