Представям Ви 3 пакета включващи изработката на различни видове Уеб Сайтове. Във всеки един от трите пакета има включени домейн (.com) и хостинг за 1 година и 6-месечна поддръжка.

Изработка на Блог

Създаване на Уеб Сайт, с цел публикуване на Вашето лично творчество, новини или събития, които Ви вълнуват. Ако имате компания, това също е прекрасен начин да държите Вашите клиенти информирани за всички новости в бизнеса Ви. В цената са включени всички необходими функционалности, цялостен дизайн, responsive мобилна версия, SEO модул, домейн, хостинг и техническа поддръжка за 1 година. Повече информация можете да намерите в Ценовата листа.

Изработка на Фирмен Уеб Сайт

Фирмения Уеб Сайт е ефикасен начин за привличане на нови клиенти и е отлична визитна картичка. Съдържа най-важната информация за фирмата, представяща нейната дейност и осъществени проекти. Създаването на този вид сайт включва всички необходими функционалности, модули и уникален цялостен дизайн, които в съвкупност вдъхват усещане за професионализъм и доверие. В цената се включва също домейн, хостинг и техническа поддръжка за 1 година. Повече информация можете да намерите в Ценовата листа.

Изработка на Онлайн Магазин

Онлайн магазинът е чудесен начин за успешен старт или разширяване на Вашия бизнес. Създаденият от мен дизайн е същевременно впечатляващ и лесен за използване от клиентите. В цената са включени инструкции за въвеждане на продукти, както и 5 въведени от мен като пример. Максималният брой на продуктите е 1000 и има включени домейн, хостинг  и техническа поддръжка за 1 година. Повече информация можете да намерите в Ценовата листа.

Забележки:
* Текстовете, логото и снимките, които желаете да фигурират в сайта Ви, трябва да бъдат предоставени от Вас.
* Пакетите включват закупуване от мен на домейн и хостинг. Съответно ако желаете Вие да си ги закупите, ще Ви бъде приспаднато от цената.
* Всички посочени цени са без ДДС.
error: Съдържанието е защитено!